Algemeen

Brede pakketten van goede kwaliteit. En dit alles tegen een scherp tarief, waar betrouwbaarheid niet onder te lijden heeft. Dit zijn de kernwaarden van IC-Hosting en daar staan wij bekend om.

IC-Hosting is in 2003 gestart met het aanbieden van hostingdiensten. Vanaf dat moment hebben wij het altijd anders willen aanpakken dan andere aanbieders. Onze ervaring binnen deze branche heeft ons geleerd wat belangrijk is bij het afnemen van hostingproducten en daar proberen wij continu op in te spelen.

Het verlenen van service is bij ons standaard, daar hoeft u niets extra’s voor te betalen. Het geven van advies en hulp verlenen is iets wat wij leuk vinden om te doen. Dit maakt het werk aantrekkelijk voor ons. Deze hulp varieert van het registreren van een domein tot de hulp wanneer u problemen heeft met uw dedicated server.

Naast service, biedt IC-Hosting pakketten aan die veelomvattend zijn. Bij het hanteren van scherpe tarieven wordt er vaak verwacht dat de pakketten klein zijn. Bij IC-Hosting is dit anders. Wij bieden pakketten aan die net dat beetje meer bevatten dan u verwacht. Kwaliteit blijft hier echter wel voorop staan.

Wanneer u een website of een server bij ons afneemt, is het van belang dat deze een hoge uptime hebben. Bij IC-Hosting kunt u er van uit gaan dat wij er alles aan doen om betrouwbaarheid en stabiliteit hoog te houden. Dit doen wij door kwaliteit servers aan te schaffen en deze goed te onderhouden. Daarnaast hebben wij gekozen voor goede datacentra. Natuurlijk komt hier de service verlening ook terug. Wanneer u toch een keer problemen heeft, zullen wij u hierbij helpen. Dat kunt u van ons verwachten.

Tot slot is kennis van de producten belangrijk voor IC-Hosting. Om goede kwaliteit en service aan te kunnen bieden doen we er alles aan om op de hoogte te blijven van de ICT markt. Alleen op die manier kunnen wij een goed advies geven. Als klant kunt u veel in eigen beheer doen, wat als voordeel heeft dat u zelf uw zaken kunt regelen. Dit betekent echter niet dat u geen gebruik kunt maken van de kennis van IC-Hosting.

Wij staan voor u klaar en blijven voor u klaar staan. Dat is hosting!